shutterstock_1148059844

Badkamer renovatie

Toe aan een nieuwe badkamer? Het is dan goed om te bedenken dat u niet direct alles van plafond tot aan vloertegel hoeft te vervangen. Uw badkamer verbouwen hoeft minder ingrijpend te zijn dan u denkt. Met een badkamer renovatie door Woningbouw-Net kunt u als eindresultaat altijd een badkamer die precies naar uw wensen en eisen is verwachten. Of u nu een grote of kleine badkamer in huis heeft, uw gehele badkamer wil verbouwen of alleen uw sanitair wenst te vervangen: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld wordt. Daar zijn wij uw betrouwbare vakman voor.

Uw badkamer renovatie: badkamer ontwerpen

Als uw allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring kunt u het realiseren van uw nieuwe badkamer met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe badkamer precies naar wens is. Hoe? In de eerste plaats natuurlijk door met u tot in de kleinste details te bespreken hoe die badkamer eruit moet komen te zien. Welk sanitair wenst u in het eindproduct geplaatst te hebben? Op welke plekken? Wat voor soort tegels hebben uw voorkeur? Wanneer wij precies op de hoogte zijn van wat uw wensen zijn, gaan wij voor u aan de slag.

Het slopen van de badkamer

Het met beleid slopen van de badkamer is, na het uiteenzetten van de plannen, natuurlijk de eerste stap die bij een volledige badkamer renovatie aan de orde komt. Het oude sanitair zoals het toilet, de wastafel, een eventueel bad of douchecel zullen zorgvuldig verwijderd en afgesloten moeten worden. Dit afsluiten noemen we ook wel afdoppen. Bij de meeste badkamerrenovaties worden tevens de oude wand- en vloertegels verwijderd. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, zeker wanneer de betegeling helemaal naar wens is, maar wanneer u er toch voor kiest uw badkamer te verbouwen is het wellicht een goed idee ook de tegels aan te pakken.</ p>

Het uitzetten van de maten

Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig klopt, en alles naar behoren werkt, is het na het slopen zaak om de maten goed uit te zetten. Waar komt het bad, waar het toilet? En wordt de douche in een aparte cabine gerealiseerd? Daartoe schakelen wij Ter Haar Techniek in. Onze partner zorgt ervoor dat alles netjes ingetekend wordt, en kan u als klant duidelijk laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Van leiding tot plafond

Wanneer de maten in alle precisie zijn uitgezet kunnen de locaties van zaken als leidingen, afvoeren en wandcontactdozen bepaald worden. Vervolgens worden de benodigde sleuven gefreesd. Dat betekent dat de benodigde ruimte in muren, vloeren en eventueel plafonds worden gerealiseerd. Wanneer het nodig is, kunnen wij ook uw plafond voor u verlagen. Een verlaagd plafond in uw nieuwe badkamer kan bijvoorbeeld nodig zijn voor het plaatsen van de afzuiging of verlichting.

Vloerverwarming en coating

Nadat alle voorbereidende werkzaamheden afgerond zijn kunnen we voor u aan de slag met het stuken en uitrapen, de volgende stap in uw badkamer renovatie. Daarna wordt, wanneer dit nodig is, de vloer aangepakt. Zou u graag vloerverwarming in uw nieuwe badkamer hebben? Dan wordt deze op dit moment gelegd. De badkamerwanden kunnen eventueel voorzien worden van een coating, zodat de uiteindelijke tegels goed hechten. Ook voor het plaatsen van klimbanden, in de natte hoeken, bent u bij Woning-Bouw aan het juiste adres. Zo blijft de waterdichtheid in uw nieuwe badkamer gewaarborgd.

Betegeling en montage

Onze vakmannen zorgen ervoor dat, wanneer u deze laat vervangen, de tegels op muur en vloer netjes geplaatst worden. Wanneer deze gelegd zijn kunnen zij aan de slag met het afmonteren van het sanitair, zoals het toilet, de wastafels, de douche, een eventueel bad en de verlichting. Als allerlaatste stap zorgen wij ervoor dat uw badkamer netjes afgekit en verzorgd tot in de kleinste details aan u opgeleverd wordt. En dan is het genieten, van uw nieuwe badkamer.

Badkamer renovatie: vakwerk door Woning-Bouw

Zou uw badkamer renovatie ook graag laten uitvoeren door de vakmensen van Woning-Bouw? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of u nu uw badkamer volledig wil verbouwen of slechts (een deel van) uw sanitair wil laten vervangen: wij staan voor uw klaar. Bij Woning-Bouw kunt u rekenen op vakwerk, altijd en overal.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden? Of heeft u een vraag? Neem dan nu contact met ons op!

Contact opnemen

Configurator

Window4u-ico