315_1440

Voordeur - een visite kaartje voor elk huis!

 

Modern design, vrijheid in de keuze
van accessoires en een brede scala
aan kleuren maken de toegangsdeur tot een opmerkelijke etalage van elk huis. De materialen van de hoogste
kwaliteit  die we gebruiken bij hun productie  zijn een garantie voor comfort, veiligheid  en duurzaamheid
voor vele jaren.

Op zoek naar een leverancier en monteur die tevens uw voordeur uit handen kan nemen? Zoek niet verder: Woning-Bouw heeft alle service onder één dak. Zo ook de schuifpuien, kozijnen, achterdeuren, rolluiken en al uw gevelelementen van een nette en duurzame afwerking voorzien. Daarmee zijn wij uw leverancier. Onze monteurs zorgen ervoor dat al uw montage en afwerking tot in de kleinste details keurig verzorgd wordt opgeleverd. Daar heef tu nog jarenlang plezier van, dat kunnen wij u garanderen.

Onze producten en vakmensen laten uw woning stralen!

U kunt het natuurlijk gewoonweg uw kozijnen en gevelelementen laten vervangen omdat ze veroudert zijn en niet meer wind en water dicht zijn. Maar de wens om uw schuifpui, kozijnen en gevelelementen te laten vervangen kan ook ontstaan doordat huis heeft verbouwd, of misschien zelfs wel een hele nieuwe woning heeft gebouwd. Wat u reden ook is, uw vakkundige schilders vindt u bij Woning-Bouw.

Waarom Woning-Bouw?

U kunt ervoor kiezen het montage zelf te doen. Lekker de handen uit de mouwen, en aan de slag. Maar veel mensen weten ook, dat dit lang niet zo makkelijk is als dat zovelen lijken te denken. Wanneer u echt jarenlang van uw kozijnen wil genieten, doet u er goed aan een erkend en betrouwbaar kozijnen en gevelbedrijf  in te schakelen. Woning-Bouw is als allround leverancier en monteur dat open staat voor al uw wensen! Wij zorgen voor een nette afwerking en een minimum aan overlast tijdens de klus. Wat ons betreft is dat laatste ook zeker van belang. Natuurlijk weet u dat wij geen werk kunnen opleveren zonder dat u daar ook maar enige hinder van ondervindt, maar wij zorgen er wel voor dat u er zo min mogelijk last van heeft. Daarom werken wij snel en efficiënt.

Scherpe prijzen

Maar net afgeleverd gevelwerk, met een minimum aan overlast, hoeft niet te betekenen dat u direct de hoofdprijs betaalt. Zeker niet zelfs. Woning-Bouw staat bekend om haar eerlijke prijzen, voor elke klus. Veel kozijnenbedrijven rekenen voor hun werkzaamheden, hoe groot of klein deze ook zijn, de hoofdprijs. Daar hoeft u bij Woning-Bouw niet op te rekenen. Wij voorzien u van een prijs die past. Natuurlijk weet u net zo goed als ons dat er altijd wel een prijskaartje hangt aan een klus uitgevoerd door een kozijnenbedrijf, maar wat ons betreft hoeft dat geen fortuin te kosten. En het levert u ook wat op. Door uw huis efficiënt en energiezuinig te maken , bijvoorbeeld met professioneel geleverde diensten en producten stijgt het in waarde. De kosten heeft u dus zo weer terugverdiend!

Tevreden voorgangers

Wanneer u uw gevel laat doen door Woning-Bouw kunt u rekenen op vakwerk. Dat laten onze referenties wel zien. Wij zijn trots op onze grote, tevreden klantenkring die vooral is opgebouwd dankzij mond-op-mondreclame.

Uw kozijnen en gevelelementen leverancier vindt u bij Woning-Bouw

Bent u op zoek naar vakkundige leverancier en monteur die uw opdracht tot in de puntjes afgewerkt opleveren? Zoek dan niet verder. Woning-Bouw is naast uw allround leverancier ook uw monteur. Neem gauw contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of bekijk onze afgeronde projecten op de Projecten-pagina om een indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze schilderwerkzaamheden? Of heeft u een vraag? Neem dan nu contact met ons op!

Contact opnemen

Configurator

Window4u-ico