imgonline-com-ua-Resize-pccwc9NarpAdvLwd
imgonline-com-ua-Resize-AHig0D07Py0Go1
imgonline-com-ua-Resize-a69HIYvsEfkKX
IMG_8256
imgonline-com-ua-Resize-lrrbs2Djz1Phqu2
imgonline-com-ua-Resize-cmpNKaU0PpD60Sh
imgonline-com-ua-Resize-KWpupjhOrXk6zPxS
imgonline-com-ua-Resize-BGDUOgGLasY
previous arrow
next arrow

Kunststof Kozijnen

Dit moderne materiaal wordt steeds meer gebruikt voor het maken van attributen voor in huis. Zo zijn er ook kunststof kozijnen. Met kunststof kunnen de mooiste en meest extravagante figuren worden gevormd en het is dus ook een makkelijk te bewerken stof.

Dit is ook de reden dat kunststof voor veel specifieke bouwprojecten wordt gebruikt. Echter, ook voor uw kozijnen is kunststof een aantrekkelijke optie.

Wij hebben een groot aanbod van Kunststof kozijnen

  • Aluplast
  • Rehau
  • Amsterdamse stijl kozijnen
  • Verdiept of Plat profiel in diverse kleuren
  • Met Houtnerf of zonder
  • AL ONZE KOZIJNEN ZIJN VOORZIEN VAN STANDART HR++ GLAS

Wij leveren veelal twee standaard typen kunststof kozijnen: het verdiepte- en het vlakke profiel. Onze kozijnen hebben altijd een  Het verdiepte kozijn lijkt het meest op het karakteristieke Hollands profiel.

 

 

 

REHAU CHARACTER 115                                                                             

  • Verdiept profiel systeem 115mm
  • leverbaar met of zonder houtnerf
  • beglazing HR++ of HR+++ of  veiligheidsglas

 

Verschillende kleuren mogelijk!

 

 

Voordelen kunststof kozijnen

In vergelijking met houten varianten zijn kunststof kozijnen goedkoper aan te schaffen. Ook kan kunststof zo gevormd en afgewerkt worden dat er bijna geen onderscheid meer te maken is met hout. Dit komt doordat in kunststof exemplaren een houtnerfstructuur aangebracht kan worden, waardoor het dezelfde warme en natuurlijke uitstraling kan bieden als echt hout.

Kunststof is ook een betrouwbaar materiaal en heeft een lange levensduur. U bespaart hiermee geld, omdat de kozijnen zeer lang mee kunnen gaan, maar ook omdat kunststof weinig onderhoud vereist. U hoeft niet opnieuw te lakken en schilderen, zoals bij houten kozijnen wel het geval is.

Kunststof is ook bestand tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Het is wel van belang het kunststof af en toe met neutraal schoonmaakmiddel, water en een doekje af te nemen om het stof eraf te wassen.

Qua geluidsreductie, isolatiewaarde en sterkte is kunststof redelijk gelijk aan vergelijkbare materialen. Daarentegen zijn de aanschafkosten wel een stuk lager en ook het laten monteren is erg simpel. Dit hoeft niet eens meer te gebeuren door een specialist.

Doordat schilderen niet nodig is en kunststof een lange levensduur heeft, maakt dit het materiaal aantrekkelijk.

 

 

Interesse gewekt?

Laat nu betrouwbare en mooie kunststof kozijnen bij u in huis installeren en u wordt gegarandeerd van een lange levensduur tegen lage kosten.

Contact opnemen

Contactgegevens

Allround Bouwbedrijf Woning-Bouw

Overschieseweg 102
3044EH Rotterdam
planning@woning-bouw.net
+31636382632

Configurator

Window4u-ico