shutterstock_679804645

Referenties

Geen betere reclame, dan mond- op mondreclame, vinden wij bij Woning-Bouw. Dat wij in al die jaren als allround bouwbedrijf een trouwe schare klanten hebben opgebouwd, dankzij dit soort reclame, is dan ook iets waar wij heel trots op zijn! De mooiste referenties hebben wij hier voor u op een rijtje gezet.

Onze projecten in beeld

Naast mond- op mondreclame en fijne referenties is beeldmateriaal natuurlijk onontbeerlijk om een goed beeld te vormen van wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen. Daarom vindt u op onze ‘Projecten’-pagina verschillende voorbeelden van door ons uitgevoerde renovaties en verbouwingen. Daar kunt u precies zien tot welke mooie eindresultaten onze vakmensen komen, en wat er ook voor u allemaal mogelijk is. Laat u inspireren.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u een vraag? Neem dan nu contact met ons op!

Contact opnemen

Referenties

Hele leuke ervaring met deze bouwbedrijf. Ze luisterden goed naar mijn wensen en betrokken mij bij elk proces van de verbouwing. Ik ben zelf pieptje precies, dus ik vond het heel fijn dat hij al mijn wensen heeft ingebracht in het project. De specialist was altijd op tijd en een harde werker. Hij maakt zijn werk af ookal moet hij er langer voor blijven. Ben erg tevreden en voor een volgende klus staat hij als eerste op mijn lijst.

Valentin Tseplyakov Badkamer renovatie

Top ervaring met deze jongens! Ben heel erg blij met mijn nieuwe woning

Willem hele woning laten stuccen door deze jongen, koof met inbouw spots

Woning-bouw.net heeft voor mij een nieuwe badkamer gebouwd. Dit verliep net zo snel als gepland en hier ben ik ook erg tevreden over. Het team van Alexander heeft uitstekende kwaliteit geleverd met een topservice. Ik ben ontzettend blij met de nieuwe badkamer en kan het een ieder aanraden om voor hun te kiezen.

Louise Badkamer

Hele fijne samenwerking. Netjes gewerkt. Aan de afspraken gehouden. Prima uitgevoerde stucklus

Kimberley Appeldoorn Stuccen en spuiten

We're really happy with this work so far so thank you!!

Anoniem Volledige renovatie van het huis

Excellent experience. Alexander and his team did an amazing job, were fast, reliable and not only spent time listening and understanding my requests, they also had suggestions and great ideas to make my house better. The renovation wasn't easy, it's an old house full of surprises, but Alexander and his team spent the time looking for solutions. I'm very grateful and hope to hire them again soon, when I'm ready to tackle other parts of the house.

Gabriela Ramallo Quiroga Renovating a toilet and a bathroom

Goed meedenken, behulpzaam en vindingrijk. Ook bij iets wat niet volgens onze verwachtingen was, is er heel goed gecorrigeerd. Alexander wist vaak precies wat we bedoelden nog voordat we het hadden uitgetekend.

Gardja Stucken en sauzen woonkamer, verlaagd plafond met spots.

Fantastisch werk geleverd door Woning-bouw.net! Het betreft een verbouwing van de gehele badkamer, waaronder sloopwerk, verplaatsen van leidingen, tegelen, stucen, aansluiten van al het sanitair, verven, etc.

Woning-bouw.net heeft zich netjes aan alle afspraken gehouden en dacht altijd met ons mee om de badkamer volledig naar onze wens te verbouwen. Ook werkzaamheden waarvan wij dachten dat deze er niet bij hoorden, zoals het opnieuw stucen en verven van het plafond na het plaatsen van de wandtegels, werden netjes uitgevoerd.

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat (zie voor en na foto in de bijlage), en zouden ze bij een evt nieuwe klus direct opnieuw vragen!

Bram van den Broek Badkamer renoveren

Het lijkt alsof wij constant de echte vakmannen weten te vinden zoals ook nu weer. Deze bedrijf heeft werkelijk prima werk achtergelaten. Heeft de keukentegels zeer netjes gezet in de keuken, en heeft nadien ook alle troep opgeruimd en alles netjes achtergelaten. Ik ben zeer blij met dit bedrijf zal hem in de toekomst zeer zeker weer vragen als er een klus gedaan moet worden. Tevens zal ik hem aanbevelen aan anderen die een tegelzetter zoeken. Kortom, zoek niet verder en huur deze bedrijf in. Je zult zeker geen spijt krijgen. Zien is geloven. Mijn complimenten. Succes verder met overige klussen.

Valentin Tinkoff tegelen
Window4u-ico