Referenties

Geen betere reclame, dan mond- op mondreclame, vinden wij bij Woning-Bouw. Dat wij in al die jaren als allround bouwbedrijf een trouwe schare klanten hebben opgebouwd, dankzij dit soort reclame, is dan ook iets waar wij heel trots op zijn! De mooiste referenties hebben wij hier voor u op een rijtje gezet.

Onze projecten in beeld

Naast mond- op mondreclame en fijne referenties is beeldmateriaal natuurlijk onontbeerlijk om een goed beeld te vormen van wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen. Daarom vindt u op onze ‘Projecten’-pagina verschillende voorbeelden van door ons uitgevoerde renovaties en verbouwingen. Daar kunt u precies zien tot welke mooie eindresultaten onze vakmensen komen, en wat er ook voor u allemaal mogelijk is. Laat u inspireren.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u een vraag? Neem dan nu contact met ons op!

Contact opnemen

Referenties

Vakmensen. Snelle duidelijke communicatie en alles geheel volgens planning. Ik heb zes grote kozijnen laten plaatsen door Woning-bouw en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Bedankt!

Maarten info

Onze openslaande deuren zijn heel mooi geworden ook wij zijn hele tevreden klanten van woning-bouw!

Larisa

De mannen van woning-bouw.net hebben mij verbaasd met hun service, goede prijs, netjes gewerkt en alles netjes achter gelaten.
Goede kwaliteit van ons nieuwe kozijn, een dikke aanrader. Op vragen reageren ze binnen 24 uur. Wij zijn tevreden met het resultaat.

Jordi

We zijn zeer tevreden over het hele proces. Vooraf een hele duidelijke uitleg waarin je je wensen kan bespreken. De verkoper is 2x langs geweest, 1x om alles op te nemen en een offerte te maken en daarna om de opdrachtbevestiging door te nemen en de puntjes op de i te zetten. Op de dag van plaatsing waren de monteurs al vroeg aanwezig, 3 man sterk. En wat hebben ze gebuffeld, met heel veel plezier in hun werk. We zijn super blij met het resultaat, echt hele mooie kozijnen. Hier gaan we heel lang van genieten!!

John

Woning-bouw.net heeft voor mij een nieuwe badkamer gebouwd. Dit verliep net zo snel als gepland en hier ben ik ook erg tevreden over. Het team van Alexander heeft uitstekende kwaliteit geleverd met een topservice. Ik ben ontzettend blij met de nieuwe badkamer en kan het een ieder aanraden om voor hun te kiezen.

Louise Badkamer

Hele fijne samenwerking. Netjes gewerkt. Aan de afspraken gehouden. Prima uitgevoerde stucklus

Kimberley Appeldoorn Stuccen en spuiten

We're really happy with this work so far so thank you!!

Anoniem Volledige renovatie van het huis

Excellent experience. Alexander and his team did an amazing job, were fast, reliable and not only spent time listening and understanding my requests, they also had suggestions and great ideas to make my house better. The renovation wasn't easy, it's an old house full of surprises, but Alexander and his team spent the time looking for solutions. I'm very grateful and hope to hire them again soon, when I'm ready to tackle other parts of the house.

Gabriela Ramallo Quiroga Renovating a toilet and a bathroom

Goed meedenken, behulpzaam en vindingrijk. Ook bij iets wat niet volgens onze verwachtingen was, is er heel goed gecorrigeerd. Alexander wist vaak precies wat we bedoelden nog voordat we het hadden uitgetekend.

Gardja Stucken en sauzen woonkamer, verlaagd plafond met spots.

Fantastisch werk geleverd door Woning-bouw.net! Het betreft een verbouwing van de gehele badkamer, waaronder sloopwerk, verplaatsen van leidingen, tegelen, stucen, aansluiten van al het sanitair, verven, etc.

Woning-bouw.net heeft zich netjes aan alle afspraken gehouden en dacht altijd met ons mee om de badkamer volledig naar onze wens te verbouwen. Ook werkzaamheden waarvan wij dachten dat deze er niet bij hoorden, zoals het opnieuw stucen en verven van het plafond na het plaatsen van de wandtegels, werden netjes uitgevoerd.

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat (zie voor en na foto in de bijlage), en zouden ze bij een evt nieuwe klus direct opnieuw vragen!

Bram van den Broek Badkamer renoveren

Configurator

Window4u-ico