shutterstock_1071365615

Onze diensten

Bij Woning-Bouw kunt u terecht voor alle diensten die u van een allround bouwbedrijf verwacht. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare aannemer voor de renovatie van uw toilet, een verbouwing van keuken of badkamer of een complete verbouwing van uw hele huis: u bent bij Woning-Bouw aan het goede adres. Niet alleen leveren onze mensen vakwerk tot in de kleinste details, dit doen wij ook nog eens met een minimum aan overlast en voor de scherpste prijzen!

Verbouw en aanbouw

Heeft u een huis gekocht, dat u compleet wil verbouwen om het precies naar wens te maken? Of bent u niet tevreden over uw eigen huis, of een deel daarvan? Wij zorgen ervoor dat uw woning weer het huis van uw dromen wordt. Woning-Bouw is gespecialiseerd in het verbouwen van zowel oudere gebouwen als nieuwbouwwoningen, met veel tevreden klanten als gevolg. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en realiseren de complete verbouwing van uw woning in een zo kort mogelijke tijd. Zonder in te boeten op kwaliteit, dat spreekt voor zich. De overlast proberen wij voor u tot een minimum te beperken.

Badkamer renovatie

Toe aan een nieuwe badkamer? Of staat een gedeelte van uw badkamer u niet aan? Uw badkamer renovatie laat u met een gerust hart over aan de professionals van Woning-Bouw. Als uw allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij u badkamer moeten aanpakken. Daartoe gaan wij natuurlijk eerst in gesprek met u, om uw wensen en eisen precies in kaart te brengen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag, en zorgen wij ervoor dat u straks vertoeft in de badkamer van uw dromen.

Toilet renovatie

Het kleinste kamer helemaal zat? Of is uw toilet gewoonweg verouderd? Geen zorgen, als specialist in verbouw en renovatie weten de vakmensen van Woning-Bouw precies hoe zij het toilet precies naar wens aanpassen. Wanneer u kiest voor een toilet renovatie zijn er bij Woning-Bouw genoeg mogelijkheden. Wat ons betreft is er geen wens te gek. Daarbij staat een nette afwerking uiteraard voorop, maar bij het renoveren van een toilet is snelheid ook geboden. Zeker wanneer er slechts één toilet in de woning aanwezig is wilt u natuurlijk niet al te lang zonder. Daarom zorgt onze gespecialiseerde loodgieter ervoor dat u snel weer in het kleinste kamertje terechtkan.

Meer informatie en contact

Benieuwd naar wat Woning-Bouw voor u kan betekenen? Als uw allround aannemersbedrijf gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden op het gebied van verbouwing en renovatie. Neem contact met ons op via telefoon of mail.

Geen betere reclame, dan mond- op mondreclame, vinden wij bij Woning-Bouw. Dat wij in al die jaren als allround bouwbedrijf een trouwe schare klanten hebben opgebouwd, dankzij dit soort reclame, is dan ook iets waar wij heel trots op zijn! De mooiste referenties hebben wij hier voor u op een rijtje gezet.

Onze projecten in beeld

Naast mond- op mondreclame en fijne referenties is beeldmateriaal natuurlijk onontbeerlijk om een goed beeld te vormen van wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen. Daarom vindt u op onze ‘Projecten’-pagina verschillende voorbeelden van door ons uitgevoerde renovaties en verbouwingen. Daar kunt u precies zien tot welke mooie eindresultaten onze vakmensen komen, en wat er ook voor u allemaal mogelijk is. Laat u inspireren.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden? Of heeft u een vraag? Neem dan nu contact met ons op!

Contact opnemen

Configurator

Window4u-ico