Projecten

Benieuwd naar wat Woning-Bouw voor u kan betekenen, en welk vakwerk wij afleveren? Bekijk hier dan onze afgeronde projecten. Deze kleine greep uit onze activiteiten geeft een goed beeld van wat wij ook voor u kunnen doen. Van een kleine toiletrenovatie tot aan een complete verbouwing van uw huis: Woning-Bouw is uw betrouwbare aannemersbedrijf voor elke klus. Hoe groot of klein ook.

Van het kleinste kamertje tot het hele huis

Woning-Bouw is gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties van elke gewenste grootte. Als uw allround bouwbedrijf gaan wij met alle liefde en precisie aan de slag om van uw toilet, keuken, badkamer of complete woning de ruimte of het huis te maken dat u wenst. Dankzij de kennis en twee rechterhanden van onze vakmensen maken wij van elke verbouwing of renovatie een groot, en prachtig afgewerkt succes.

U blij, wij blij

Uw wensen en eisen zijn voor ons leidend. De enige doelen die wij tijdens een verouwing of renovatie voor ogen hebben zijn namelijk het afleveren van vakwerk én tevreden klanten. U ben tevreden met het eindresultaat? Dan wij ook. Wij houden u te allen tijde op de hoogte van waar wij precies mee bezig zijn, en proberen de mate van overlast tot een minimum te beperken. Daar kunt u op rekenen.

Scherpe prijzen

Op onze projectenpagina ziet u een flink aantal voorbeelden van het vakwerk dat wij afleveren. Zo krijgt u een mooi beeld van wat wij voor u kunnen betekenen. En, niet geheel onbelangrijk, wij gaan voor u aan de slag voor de scherpste prijzen. Natuurlijk is een verbouwing niet gratis, dat weet u vast ook wel. Bij Woning-Bouw kunt u echter rekenen op een eerlijke prijs voor elke verbouwing. Bij ons hoeft u ook geen vervelende hoge, bijkomende kosten te verwachten. Wij leveren eerlijk vakwerk, voor eerlijke prijzen.

Woning-Bouw: uw allround bouwbedrijf

Enthousiast geworden van de afgeronde projecten die we hier voor u op een rijtje hebben gezet? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden betreft de renovatie van uw huis, badkamer, keuken of toilet te bespreken. Dat kan via mail (planning@woning-bouw.net) en tel. 06 363 82 632.Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u een vraag? Neem dan nu contact met ons op!

Contact opnemen

Configurator

Window4u-ico