shutterstock_172336769

Schilders voor schilderwerk

Op zoek naar een allround bouwbedrijf die u tevens uw schilderwerk uit handen kan nemen? Zoek niet verder: Woning-Bouw heeft alle vakmannen onder één dak. Zo ook de schilders die uw muren, kozijnen of plafonds van een nette en duurzame afwerking voorzien. Daarmee zijn wij uw schildersbedrijf. Onze schilders zorgen ervoor dat al uw schilderwerk tot in de kleinste details keurig verzorgd wordt opgeleverd. Daar heef tu nog jarenlang plezier van, dat kunnen wij u garanderen.

Onze schilders laten uw woning stralen

U kunt het natuurlijk gewoonweg tijd vinden om de wanden van bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer en/of keuken te laten schilderen omdat u de huidige kleur beu bent, het er niet meer netjes uitziet of vanwege een nieuw interieur. Maar de wens om te schilderen kan ook ontstaan doordat u uw huis heeft verbouwd, of misschien zelfs wel een hele nieuwe woning heeft gebouwd. Wat u reden ook is, uw vakkundige schilders vindt u bij Woning-Bouw.

Waarom Woning-Bouw?

U kunt ervoor kiezen het schilderwerk zelf te doen. Lekker de handen uit de mouwen, en aan de slag. Maar veel mensen weten ook, dat dit lang niet zo makkelijk is als dat zovelen lijken te denken. Wanneer u echt jarenlang van uw schilderwerk wil genieten, doet u er goed aan een erkend en betrouwbaar schilderbedrijf in te schakelen. Woning-Bouw is als allround aannemer dat schildersbedrijf. Wij zorgen voor een nette afwerking en een minimum aan overlast tijdens de klus. Wat ons betreft is dat laatste ook zeker van belang. Natuurlijk weet u dat wij geen werk kunnen opleveren zonder dat u daar ook maar enige hinder van ondervindt, maar wij zorgen er wel voor dat u er zo min mogelijk last van heeft. Daarom werken wij snel en efficiënt.

Scherpe prijzen

Maar net afgeleverd schilderwerk, met een minimum aan overlast, hoeft niet te betekenen dat u direct de hoofdprijs betaalt. Zeker niet zelfs. Woning-Bouw staat bekend om haar eerlijke prijzen, voor elke klus. Veel bouwbedrijven rekenen voor hun werkzaamheden, hoe groot of klein deze ook zijn, de hoofdprijs. Daar hoeft u bij Woning-Bouw niet op te rekenen. Wij voorzien u van een prijs die past. Natuurlijk weet u net zo goed als ons dat er altijd wel een prijskaartje hangt aan een klus uitgevoerd door een bouwbedrijf, maar wat ons betreft hoeft dat geen fortuin te kosten. En het levert u ook wat op. Door uw huis netjes af te werken, bijvoorbeeld met professioneel schilderwerk, stijgt het in waarde. De kosten heeft u dus zo weer terugverdiend!

Tevreden voorgangers

Wanneer u uw huis laat schilderen door Woning-Bouw kunt u rekenen op vakwerk. Dat laten onze referenties wel zien. Wij zijn trots op onze grote, tevreden klantenkring die vooral is opgebouwd dankzij mond-op-mondreclame.

Uw schilders vindt u bij Woning-Bouw

Bent u op zoek naar vakkundige schilders die uw schilderwerk tot in de puntjes afgewerkt opleveren? Zoek dan niet verder. Woning-Bouw is naast uw allround aannemer ook uw schildersbedrijf. Neem gauw contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of bekijk onze afgeronde projecten op de Projecten-pagina om een indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze schilderwerkzaamheden? Of heeft u een vraag? Neem dan nu contact met ons op!

Contact opnemen

Configurator

Window4u-ico