shutterstock_694661470

Stukadoor

Bij een verbouwing komt van alles kijken. Dingen die overduidelijk zijn, zoals slopen, het leggen van vloeren, loodgieterswerk en de montage van uw vaste meubelen, maar ook zaken waar u misschien niet direct aan denkt. Zoals het stukadoorswerk. Natuurlijk levert Woning-Bouw ook voor dat gedeelte van uw verbouwing de juiste vakman. Onze stukadoor zorgt ervoor dat uw wanden mooi en duurzaam worden afgewerkt, zodat de basis in orde is. Ook als u voor een afzonderlijke stukadoorsklus een stukadoor zoekt, kunt u bij ons aan de bel trekken. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Een stukadoor in elke ruimte

Met onze ruime ervaring in het verbouwen en renoveren van toiletten, badkamers, keukens en complete woningen, weten wij precies wat er nodig is om muren en plafonds netjes af te werken. Uw ruwe wanden worden door ons omgetoverd tot gladde pareltjes, met een mooie afwerklaag. U kunt er vervolgens voor kiezen deze wanden in een door u gewenste kleur te (laten) schilderen, te betegelen of er een mooi behang overheen te lijmen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het stucwerk als eindresultaat te gebruiken. Strak, met behulp van sierpleister, of ambachtelijk en industrieel door het stucwerk netjes te schuren.

Wat houdt stucwerk in?

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen uw eigen muren te stucen. Maar wie het ooit geprobeerd heeft weet dat dit geen eenvoudige klus is. Het is niet voor niets een vak. Uw specialistische stukadoor van Woning-Bouw is helemaal thuis in dit vak. Tijdens een stukklus wordt er eerst voor gezorgd dat de hele muur ontdaan wordt van oneffenheden, door met een plamuurmes loszittende elementen weg te halen en indien nodig te schuren. Natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat er tijdens het schuren, en ook gedurende de overige werkzaamheden, geen vuil op uw misschien wel net gelegde vloer terechtkomt. Deze dekken wij netjes af.

Nat en droog

Nadat de muur is ontdaan van alle oneffenheden, en deze stofvrij is gemaakt, is het tijd om te kijken of de wand er klaar voor is. Daarvoor wordt deze nat gemaakt. Zo is te zien of de muur de juiste zuigende werking heeft. Daarna begint het werkelijke stuken. De gemaakte gipsmortel wordt met een pleisterspaan over de wand uitgesmeerd. Met een afreilat wordt de overtollige mortel weggehaald om daarna te messen: met een spacmes alle overgebleven oneffenheden weghalen. Tijdens het sponsen zorgt de stukadoor ervoor dat er werkelijk geen een klein uitstekend puntje meer op de wand te vinden is. Daarna is het wachten. De wand moet goed drogen tot er over kan worden gegaan op pleisteren, schilderen of behangen.

Sierpleister

Natuurlijk ligt de keuze voor de echte finishing touch bij u. Gaat u de wand behangen, kiest u voor een fris likje verf of laat u de stukadoor de wand voorzien van een laag sierpleister, voor een nette afwerking? Wat u ook kiest, Woning-Bouw kan u als allround bouwbedrijf alle werkzaamheden uit handen nemen.

Uw stukadoor vindt u bij Woning-Bouw

Will u uw wanden en plafonds netjes en duurzaam laten afwerken door een stukadoor van Woning-Bouw? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden op het gebied van stucwerk te bespreken. Wij gaan graag voor u aan de slag. Bij Woning-Bouw kunt u rekenen op vakwerk, altijd en overal.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze stukadoorswerkzaamheden? Of heeft u een vraag? Neem dan nu contact met ons op!

Contact opnemen

Configurator

Window4u-ico