shutterstock_679804645

Toilet renovatie

Bent u uw toilet zat, en zou u deze graag vervangen? Laat de vakmensen van Woning-Bouw dan uw toilet onder handen nemen. Voor een toilet renovatie, hoe groot of hoe klein ook, bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk: het is de kleinste ruimte in huis, en misschien denkt u bij verbouwen niet direct aan de wc, maar het is toch een ruimte die u met enige regelmaat bezoekt, evenals uw gasten. Het is fijn als alles dan tiptop in orde is. Wij zorgen ervoor dat erop uw toilet niets aan te merken is. Laat dat maar aan onze vakmensen over!

Toilet renovatie: netjes en snel

Wanneer u kiest voor een toilet renovatie zijn er bij Woning-Bouw genoeg mogelijkheden. Geen wens te gek voor onze vakmensen. Daarbij staat een nette afwerking uiteraard voorop, maar bij het renoveren van een toilet is snelheid ook geboden, zeker wanneer er sprake is van slechts één wc in de woning. U kunt natuurlijk niet al te lang zonder. Onze gespecialiseerde loodgieter zorgt er daarom voor dat u snel voorzien bent van een nieuw toilet.

Mogelijkheden wc opknappen

Of u nu een bepaald soort verlichting in uw toilet wenst, specifieke wensen heeft betreft de wc zelf of precies dat fonteintje geïnstalleerd wilt zien: wij zorgen ervoor dat uw uiteindelijke toilet tot in de kleinste details helemaal naar wens is. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden, en wat onze vakmensen zoals bouwvakkers en de loodgieter, voor u kunnen betekenen.

Uw toilet renovatie in stappen

Om u een indruk te geven van de werkzaamheden die wij voor onze rekening kunnen nemen wanneer u uw wc wil opknappen, zetten wij deze graag op een rijtje. Misschien klinkt de helft van deze klussen u als hocus pocus in de oren, maar daarom schakelt u natuurlijk een betrouwbaar bouwbedrijf in om de verbouwing voor haar rekening te nemen. U hoeft zich dan nergens zorgen over te maken.

  • Slopen toiletruimte
  • Aanvoer water, of afvoer water verleggen
  • Plek voor afvoeren en sanitair in de muur frezen
  • Lichtschakelaar verplaatsen
  • Verlagen van het plafond voor eventuele nieuwe verlichting
  • Stuken
  • Toiletwanden voorzien van een coating, zodat tegels goed hechten
  • Betegeling en voegwerk
  • Afmonteren van sanitair en verlichting
  • Nette afwerking door middel van kit

Toilet renovatie door Woning-Bouw

Op zoek naar een erkende loodgieter, of juist tegelspecialisten, voor uw toilet renovatie? Zoek niet verder! Bij Woning-Bouw vindt u alle specialisten die u zoekt onder een dak. Bij Woning-Bouw kunt u rekenen op vakwerk, altijd en overal. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw toilet renovatie? Of heeft u een vraag? Neem dan nu contact met ons op!

Contact opnemen

Configurator

Window4u-ico